Trevliga tisdag!

Efter några dagars dvala, har jag börjat piggna till. Jag anar att viss ”socialiserande” kan ha den effekten. Å denna dag började kring 9 när jag klev upp, vid 10 tittade jag på Grey’s anatomy och senare pysslade jag lite med det jag skulle ”avlägga” som rapport hos min AF-handläggare.

Plötsligt så rasslade det till i min brevlåda, och ner damp ett paket från cdon.com. ”Sherlock”, första säsongen! Lovely! Jag blev helt kär i ”Sherlock” först under andra säsongen, och nu när den är slut (och vi lär få vänta ett år på nästa) så kände jag att jag bara måste ha första säsongen. Sagt och gjort, lagom tills tårarna torkat efter senaste avsnittet har jag skrattat och verkligen verkligen njutit av det allra första avsnittet! ‘Sherlock’ och ‘Watson’s samspel och kemi är helt underbart, och med kvicka och underfundiga repliker. En med asperberger (fast han säger att han är sociopat) och en egensinnig o mjuk fd militär – vilken kombination! På grund av det så hade jag verkligen svårt att förstå från början, då tyckte jag bara att ‘Sherlock’ var en dum och konstig jävel. I dag förstår jag, och jag tycker att serien är så b r i l l i a n t bra!

Efter första avsnittet gick jag ut, och slängde bort 200 pix hos läkaren och 20 min senare; har jag fått en remiss till neuropsykologiska skickad, ang misstänkt bokstavsdiagnos, fått en remiss ang vanlig psykolog (i samband/pga ev bokstavsdiagnos) skickad, fått recept på medicin mot mensvärk utskrivet och bokat tid för borttagning av en ej elak leverfläck. Pjuh!

Senare gick jag på mitt första latinopass (först träningspasset överhuvudtaget) på tre veckor! Det kändes och jag var inte helt pepp och sugen, ty nej jag ville hem och titta på ”Sherlock”. Men efter latinon gick jag ändå upp lite snabbt på gymmet för ryggens räkning. Å sen kom jag hem, slängde mig i duschen, fixade käk och tittade på The big bang theory. Min latinoinstruktör J var förresten väldigt glad åt att jag var tillbaka, och han peppade mig lite till att försöka hitta tillbaka i spåren igen. Å det vill jag ju verkligen! Men ibland är det lite svårt, inte enbart pga div skador och förkylningar utan även med den välkända motivationen. Jag jobbar på det.

Hursomhaver, någon mer ”Sherlock” blir det inte ikväll. Det är ju trots allt bara tre episoder/säsong. Tre dyrbara episoder. Men jag har roat mig med Top Gear, och en semla! Förstås.

Å med detta inlägg har jag hittills slagit rekord med upprepande av namn/ord; sex gånger närmare bestämt.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trevliga tisdag!

  1. Ping: jag har blivit britt.. | I huvudet på Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s