Kajsa & Joplin

att vakta hundar gör ju definitvt att veckan går fortare, trots att det bara handlade om två dagar denna vecka. Vanligtvis vaktar jag bara 6-månadersvalpen Kajsa, men dessa dagar har även hennes 5-åriga ”syrra” Joplin varit hemma. När hon väl låter en komma nära henne är hon riktigt cool. 🙂 Jag satt ute i solen en stund, och hon satte sig bredvid mig och blev kliad på ryggen medan Kajsa for runt som en knasig virvelvind och skällde  på det mesta och bet av grenar i buskarna och ja..gjorde det mesta en hundvalp gör utomhus.

Senare kom en trött husse hem, och han gick direkt och la sig. Joplin följde med honom, varpå Kajsa blev stressad över att de var i huset men inte hos henne. Så hon for runt och gnällde och skällde och hade mycket svårt för att vara lugn o stilla. Detta blev ett ypperligt tillfälle att träna ”stanna”, ”ligg”, ”sitt” och ”stilla” med godis och utan godis. Hon var väldigt duktig!

Kajsa och Joplin leker en hel del med varandra. Å en del leksaker är inte ett dugg intressanta förrän man kan reta den andra med den. Så höll de på idag. I går var det dragkamp:

 Kajsa & Joplin in action!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kajsa & Joplin

  1. Ping: Snabba Cash | I huvudet på Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s